hívás

Fürdőszoba beépített wc


beépített wc

Vajon elfér-e egy beépített wc a fürdőszobámban?
Mi lesz, ha elromlik?
Elbírja a súlyomat?

Megnyugtató válasszal szolgálhatok!A fürdőszoba felújítás munkáim során már számtalanszor hallottam ezeket a kérdéseket, ezért foglalkozom most ezzel először!

Az biztos, hogy a fürdőszoba ötletek között mindenkinek tetszik egy falra szerelhető wc. Hiszen modern kialakításuk, esztétikai megjelenésük és persze a takaríthatóságuk is messze lekőrözi a hagyományos, talpas wc-ket.
A wc beépítés megnyit egy kaput a fürdőszoba belsőépítészet lehetőségeihez, amellyel valóban elterelhető a figyelem arról, hogy a wc a fürdőszoba helységben van.
De mekkora hely kell egy falba építhető wc kényelmes használhatóságához?

Egy falra szerelhető wc csésze legkisebb hosszirányú mérete 50 cm. A falsík mögött kialakítható tartály és szerkezet plusz karton és burkolat vastagsága együtt a legvékonyabb tartállyal is 12-15cm. Ha a falba befele lehet terjeszkedni, akkor ezt a vastagságot nem kell hozzá adni a fali wc csésze méretéhez. Ellenkező esetben a csökkentett vastagságú wc tartállyal és wc csészével számolt méretünk már 65cm- nél jár! Ahhoz, hogy kényelmesen ülhessünk rajta, kell még minimum 50cm. Így a hosszirányú minimális méret: 110cm.
A wc csésze min. 35cm széles, és persze a combunknak, vállunknak is el kell férnie, így nem véletlen, hogy egy wc helység minimális szélesség mérete 1 méter. A fürdőszobai wc esetén azonban ezt lehet egy kicsit csökkenteni.
Ráadásul, akár sarokban is kialakítható a falsík mögötti wc, amivel újabb hely spórolható.

Mennyi súlyt bír el?
Egy jól beépített wc több száz kiló terhelést is elbír, tehát nem kell attól tartani, hogy a fali wc csésze leszakad alattunk. Szerelhetősége úgy van kialakítva, hogy a nyomó lap mögötti nyíláson keresztül minden olyan alkatrészt ki lehet cserélni, ami elromolhat!

Legyen Önnek is falba építhető wc-je!

Ügyfeleink véleménye rólunk:
google értékelés
értékelés-1
értékelés-2
értékelés-3
értékelés-4
értékelés-5
értékelés-6


Kövesse a fürdőszoba felújítás boyst!

facebookinstagramtwitteryoutubeprinterest